[Logo] SpagoWorld Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing  
[Groups] Back to home page  [Moderation Log] Moderation Log   [Register] Register /  [Login] Login 
Messages posted by: venidurai.spw
Forum Index » Profile for venidurai.spw » Messages posted by venidurai.spw
Author Message
I can view the results of the model in studio and deployed successfully in server. But in server, inside the model i can view the table name and its fields.
After drag and drop the fields, by clicking the results i cannot view the datas.
I upload the datamart to server and i can view MyModel in server.
Inside the model i drag and drop the fields, wen i click results tab it doesn't display any value.
But in Studio i can see the results.............

Then i create charts and dashboards in studio, i deployed it successfully in server. But i cant view charts or dashboards in server...........
Yes i'm using Studio version 3.1.......

According to ur suggestion i refresh the metadata_folder, but still i can't upload the datamart
I got the same error
When i try to upload datamart and model on server , i get the following error message



error in uploading datamart: check server definition is right and server is availalbe
After the charts deployed in SpagoBIstudio , i can't view the created charts in SpagoBI server the following error is showing

Object with label equals to [dataset] not found

i also deployed the dataset , but i can't upload datamart and model on server
I am also facing the same issue while uploading the model . The server is set active.
I create charts and dashboards in SpagBI studio and deploy it. But i can't view those charts and dashboards in SpagoBI server
 
Forum Index » Profile for venidurai.spw » Messages posted by venidurai.spw
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team